2022-04-14 10:02:39• hírek • Fizetett tartalom

Finom italokkal, jó szivarokkal és remek ajándékokkal várnak húsvét előtt is a RioTabak üzletei

Szeretnél a húsvéti asztalra néhány italkülönlegességet is előkészíteni? Esetleg összeül a család és megkínálnád őket valami olyannal, amit nem isztok mindennap? Netán a húsvéti ünnepléssel egybeesik egy születésnap is, így valami klassz ajándékot is be kéne szerezni? Jó helyen jársz, a RioTabak üzleteiben mindent megtalálsz.

A RioTabak tavaly megnyitotta második boltját is Szatmárnémetiben, így az I.C. Bratianu sugárúton, az Apaserv mellett található bolton kívül a Korzón, a Piata Libertatii 2. szám alatt is megtalálod a RioTabak Drinks&More üzletét.

Előbbiben elsősorban szivarokat, dohánytermékeket, ajándékszetteket, kiegészítőket, nagyon szép vízipipákat tudsz vásárolni, míg az utóbbiban számos olyan italkülönlegességet is megtalálsz, amit talán a városban máshol nem.



Hogy néhány példát is említsünk, mit szólnál egy Johnnie Walker Explorers' Club Collection, vagy egy Jack Daniel’s No. 27 Gold whiskyhez, netán egy Fülöp-szigeteki Don-Papa rumhoz? De biztosan ismerősen cseng a Macallan, a Chivas Regal, a Glenfiddich skót whisky-k neve is. De találni fogsz konyakot, vodkát, tequilát, likőrt, és nem utolsósorban finom borokat is.

Reméljük, hogy meghoztuk a kedved és a húsvéti asztalon már nem csak finom ételek, hanem italkülönlegességek is helyet kapnak majd, ami hidd el, szó szerint leveszi majd vendégeidet a lábukról.

És hogy hol találod meg a RioTabak üzleteit?

  • RioTabak Drinks&More: Piata Libertatii, Bulevardul Corso, 2. szám – a Villanyóra mellett.
  • RioTabak: I.C. Bratianu, 14. szám, az Apaserv mellett.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: